ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські рухівці святкують п’ятнадцятиріччя

|

Сьогодні виповнюється п’ятнадцять років від дня заснування ЛКО НРУ. Саме цього дня у 1989 році відбулася установча конференція на якій були присутні близько двохсот делегатів – повідомив сьогодні під час прес-конференції голова ЛКО НРУ Ярослав Кендзьор.

У Львові офіційне святкування рухівці вирішили перенести на неділю, оскільки сьогодні робочий день. О дев’ятій годині народні депутати, а очікують близько вісімнадцяти осіб, покладатимуть квіти до пам’ятників Шевченкові, Чорноволу та Бойчишину, а о десятій буде зустріч з журналістами в Пороховій вежі. Згодом в депутати поїдуть працювати у райони, а решта виступатимуть в Інфізі, біля Шевченка, на Сихові та в Парку культури. Кульмінацією святкуваня буде вечір в театрі ім. М. Заньковецької.

“Після п’ятнадцяти років існування НРУ може навіть більше потрібен Україні, ніж це було раніше, рано говорити, що ми виконали свою місію,”- вважає Я. Кендзьор, – “НРУ завжди був у неласці влади”. Водночас, прогнозуючи події народний депутат зазначив, що після виборів і перемоги Ющенка доведеться визначатися з становищем, можливо, блок перетворять в єдину партію.

Зараз Львівська крайова організація Руху має 34 районних і міських організацій, 456 осередків і налічує близько 6,5 тисяч членів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *