ОСТАННІ НОВИНИ

Завершено аудит ВАТ “ Концерн “Галнафтогаз”

|

Міжнародна аудиторська компанія “Ernst & Young“ завершила аудит ВАТ “Концерн “Галнафтогаз”, повідомляє прес-служба концерну. Це відбулося ще 12 квітня цього року. Аудитори підтвердили достовірність фінансових результатів ВАТ “Концерн “Галнафтогаз” за минулий рік.

Станом на 31 грудня 2003 р. підтверджені аудитом консолідовані активи компанії становлять 336,1 млн. грн., чистий прибуток за 2003 рік – 11,1 млн. грн., товарооборот – 942,4 млн. грн. Чистий грошовий потік від операційної діяльності – 28,1 млн. грн.

“Цей аудит був дуже корисним для нашої Компанії. Ми вперше сформували нашу звітність згідно з вимогами міжнародного стандарту фінансового звітування (IFRS). – підсумовує фінансовий директор ВАТ “Концерн Галнафтогаз” Назар Купибіда. – Ми ще раз переконались у важливості процесу уніфікації та автоматизації обліку та звітності в системі і тепер усі зусилля прикладемо до швидшого втілення цих проектів в життя. Можу сказати, що прийнято рішення щороку проводити в Компанії міжнародний аудит.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *