ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні на прилавках з’явиться пиво “Львівське без фільтрації”

|

Із сьогоднішнього дня “Львівська пивоварня” почне розповсюдження нового сорту пива “Львівське без фільтрації”. “Поява на ринку “Львівського без фільтрації” обумовлена нашою націленістю на якнайкраще задоволення потреб споживачів,” – говорит голова правління ВАТ “Львівська пивоварня” Володимир Печер. За словами пана Печера, пропозиція створити нефільтроване пиво дуже довго ходила між львівськими пивоварами. “Маша місія – зберегти вікові традиції для прийдешнього покоління. Ми змушені створити пиво, яке варили монахи 1715 року, а воно було нефільтрованим,” – говорить Володимир Печер.

Новий напій містить 4% спирту та 11% сухих речовин. Рекомендована роздрібна ціна новинки – 2, 10 гривень. При виготовленні цього сотрту пива львівські пивовари використовують 60% пшеничного та 40% ячмінного солоду. Як говорить головний пивовар ВАТ “Львівська пивоварня” Юрій Роговий, новому напою притаманний пряний гвоздичний тон та фруктові, бананово-грушеві тони. Присутні на відкритті нового бренду “Львівського пива” журналісти належно оцінили смакові якості новинки.

Нагадаємо, що “Львіцвське без фільтрації” – другий сорт пива, що вели у виробництво львівські пивовари цього року – після “Високого замку”. Що стосується наступного бренду, то Володимир Печер говорить так: „Ми маємо багато ідей, яким буде наступний бренд, але тримаємо це поки що у таємниці.“ На питання журналіста чи планує пивоварня випускати львівське безалкогольне пиво, менеджер з маркетингу ВАТ „Львівська пивоварня“ Оксана Баюк відповіла так: „Я думаю, що виробництво безалкогольного пива на „Львівській пивоварні“ – неможливе, адже львівські монахи не дозволили нам зробити такого кроку. „Львівська пивоварня“ робить пиво, а безалкогольне пиво – не пиво.“

Загалом, протягом квітня підприємство зварило близько мільйона декалітрів пива. За словами Володимира Печера, кожного дня пивоварня варить по пляшці пива на львів’янина. Щодо нового пива, то цього місяця планується випустити 23 тисячі декалітрів, а наступного місяця – подвоїти обсяги виробництва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *