ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати міськради вимагають спокою у центрі міста в переддень Дня Львова

|

Під час сесії міськради депутати з ініціативи нашоукраїнців звернулися до міськвиконкому з проханням визначити місце для кожної з політичних сил, які запланували масові акції на перше травня, а центр міста взагалі закрити, зважаючи на підготовку до дня міста. Цю пропозицію підтримала більшість депутатів.

Свою заяву нашоукраїнці аргументували тим, що зважаючи на події в Мукачево і збір різних політичних сил, в місті можливі провокації. “Ми не можемо допустити будь-яких дій, які б дескредитували наше місто” – йшлося в заяві.

Проте з таким рішенням депутатів не погоджуються голови обласних осередків УНА-УНСО, УРП “Собор” та ВО “Батьківщина”. Вони заявили журналістам, що все одно проводитимуть свої акції 1 травня, зокрема уерпісти хочуть зібратися біля пам’ятника Шевченкові, а унсовці біля Франка. У тому, що вчорашня зустріч у міській раді з приводу врегулювання першотравневих акцій не відбулася, вони звинувачують комуністів, які, власне, зірвали можливість добитися компромісу. БЮТівці заявили, що вони були готові погодитися на будь-які зауваження.

Депутати міськради також офіційними заявами засудили події в Мукачево та ратифікацію угоди про ЄЕП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *