ОСТАННІ НОВИНИ

“Свобода” категорично проти ЄЕПу – йдеться у заяві

|

ВО “Свобода” закликає громадян висловити своє незадоволення щодо ратифікації угоди про ЄЕП – йдеться в офіційній заяві. Подаємо її повний текст.

Українці!

У вівторок депутати Верховної Ради від більшості зробили черговий подарунок Росії. Їхніми зусиллями було зроблено іще один крок для відновлення імперських амбіцій Москви. Ми рішуче засуджуємо намагання Росії через ЄЕП встановити свій контроль над колишніми республіками СРСР. Своїм рішенням більшовики фактично поставили Україну, її економіку та її народ на коліна.

Ця угода є вигідною лише для Росії, натомість Україна отримає велику кількість економічних та соціальних проблем. Ратифікація угоди про ЄЕП свідчить про одне – Кучма та його прихвосні зроблять усе для того, аби якомога вигідніше продати Україну до моменту завершення своїх президентських повноважень.

Після вівторкового голосування ми зробили ще один крок у минуле, ще один крок в Азію, тоді як вступ до світового співтовариства відтягнувся ще на двадцять років. Як наслідок ми отримаємо масове безробіття, чергову кризу в економіці та втрату суверенітету, адже керуватиме в цьому союзі тільки Москва.

Громадо, закликаємо Вас висловити своє рішуче „НІ” другій Переяславській угоді. Кучма свідомо повторює помилки Хмельницького, повторює з однією метою, відробити гроші своєму господареві – Путіну. Ганьба зрадникам, які заради наповнення власних кишень здали українську державність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *