ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівгаз” мусить потоваришувати з “Львівтрансгазом”

|

Вчора члени постійної депутатської комісії Львівської обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження відвідали “Львівтрансгаз”. Під час зустрічі з генеральним директором, обговорювалися питання про виплату заробітної платні, охорону праці, екологічні аспекти. Але основна увага учасників засідання була прикута до проблемних питань, які виникнули між такими галузевими структурами, як „Львівтрансгаз“ і „Львівгаз“. За словами голови постійної депутатської комісії Михайла Вовка, „Львівгаз“ має велику заборгованість за 2001-2002 роки за оплату транспортування газу і одночасно відмовляється підписувати угоду про трудові стосунки і транспортування газу з „Львівтрансгазом“.

Саме через відсутність такої угоди усі юридичні претензії „Львівтрансгазу“ до „Львівгазу“ не можуть бути розглянуті у суді. Керівництво „Львівтрансгазу“ готує відповідні документи і це питання буде розглядати комісія Львівської обласної ради з питань ПЕК. На засідання комісії будуть запрошені керівники цих галузевих структур. На переконання Михайла Вовка, „Львівгаз“ має підписати угоду про трудові стосунки і транспортування газу з „Львівтрансгазом“.

Згідно плану, який склала постійна депутатська комісія Львівської обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження, її члени планують об’їхати усі підприємства ПЕК Львівщини, а також побувати на їх структурних підрозділах, повідомляє прес-служба міськради. Як сказав голова постійної депутатської комісії Михайло Вовк, проходитимуть виїзні засідання депутатів. Наступне засідання комісії відбудеться на Угерському газовому сховищі, а потім представники комісії планують відвідати Дашаву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *