ОСТАННІ НОВИНИ

“Київстар” та “Укрсиббанк” презентували спільну послугу МОБІкартка

|

Сьогодні представники ЗАТ “Київстар” та АКІБ “Укрсиббанк” представлили львівським журналістам спільну і, як вони твердять, унікальну послугу МОБІкартка. За словами піар-менеджера “Київстар” Ігоря Михайленка, ця послуга поєднує в собі можливості реальної кредитної картки та послугами мобільного зв’язку.

Скористатися послугою можуть поки що лише контрактні абоненти оператора мобільного зв’язку, однак незабаром її впровадять я к для користувачів передплаченого сервісу, так і для корпоративних абонентів. Суть послуги зводиться до того, що кожен контактний абонент “Київстар”, залежно від витрат на мобільний зв’язок та часу користування ним отримує кредитні картки чотирьох різновидів від “Укрсиббанку”. Також кожен власник картки отрмує так звану МОБІлінію – кредитної лінії для оплати мобільного зв’язку від 30 до 3000 гривень. Керувати своїм рахунком клієнт може за допомогою ще однієї послуги – МОБІбанкінгу. Натомість послуга МОБІплатежі передбачає можливість оплати рахунків клієнта за мобільний зв’язок самим банком без втручання клієнта.

Як повідомила начальник управління розвитку карткового бізнесу АКІБ “Укрсиббанк” Вікторія Васильєва, у Львові послуги МОБІ картки отримали вже десять клієнтів, а ще 70 заяв перебуває на розгляді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *