ОСТАННІ НОВИНИ

Акціонери „Світоча” вважають, що їх акції незаконно перевели на інше підприємство

|

ЗАТ „Торг Сервіс Україна” можуть зняти із державної реєстрації. Його акціонери у суботу заявили, що під час реорганізації ЗАТ “Світоч”, їхні акції незаконно перевели на „Торг Сервіс”, яке є дочірнім підприємством “Світоча”, повідомила „Львівська хвиля“.

Коментуючи ситуацію Президент „Торг Сервісу“ Богдан Паньків сказав, що збори ще нічого не вирішують. Законність чи незаконність створення підприємства, за його словами, має визначити суд.

Натомість колишні акціонери “Світоча” твердять, що вони не були на установчих зборах і відповідно не ставили своїх підписів під угодою про перерозподіл активів між ЗАТ “Світоч” та ЗАТ „Торг Сервіс Україна”.

За твердженням цих людей, через неправомірні дії керівництва “Світоча” їм завдано збитків на понад 7 мільйонів гривень. Відтак вони вимагають повернення своїх акцій на „Світоч”. Якщо суд визнає незаконність створення ЗАТ „Торг СервісУкраїна”, а відповідно акції повернуться на „Світоч”, то навернуті акціонери матимуть блокуючий пакет – 25 відсотків акцій підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *