ОСТАННІ НОВИНИ

Вчителі Залізничного району пікетували районну адміністрацію

|

Учителі Залізничного району на знак підтримки освітян Франківського району вийшли сьогодні під стіни Залізничного районної адміністрації з вимогою повернути їм борги за 57 статтею Закону “Про освіту”. В руках вони тримають плакати: ”Терпінню кінець”, “Вистачить обіцянок”, ”Поверніть борги вчителям” та скандують – “ганьба”.

“Сьогоднішня наша акція є лише перевіркою готовності вчителів Залізничного району підтримати своїх колег, які розпочали голодування і поставили намет під стінами Франківської районої адміністрації, а також готовності вчителів взяти участь у загальноміській акції – пікетуванні мерії” – розповів голова вільної профспілки освітян Андрій Соколов. За його словами, пікетування мерії відбуватиметься цього четверга о 15 годині, під час якої вчителі Львова вимагатимуть відставки мера міста.

За словами голови Залізничної районної адміністрації Василя Цяпки (який, до речі, запросив пікетувальників до діалогу і запропонував провести його в залі), коштів на виплату боргів за 57 статтею в районому бюджеті нема. “Вчителі мають право відстоювати свої інтереси і їхні вимоги ми візьмемо до відома, однак грошей на виплату боргу у нас не передбачено”- пояснив він. На думку пана Василя, судові рішення повинна виконувати виконавча служба, тому пікетувати потрібно її.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *