ОСТАННІ НОВИНИ

Петро Олійник називає мукачівські події шабашем і початком фашизму

|

Три народних депутати від Львівщини – І. Шурма, П. Писарчук та М. Гладій зрадили будь-яку християнську мораль – заявив сьогодні під час прес-конференції керівник блоку “Наша Україна” у Львівській області Петро Олійник, а “порядна людина не може перебувати в СДПУ(о), і це не викликає сумнівів”. Такі заяви народний депутат зробив на основі подій, під час і після виборів міського голови в місті Мукачево і скандалу, який розгорівся навколо цього.

Сьогодні він розповів про події, які відбувалися того дня в Мукачево і вважає, що ця дата багато змінила в його житті: “Тепер для мене має пріоритет не тільки обрання Ющенка президентом, але більше я хочу захистити себе, своїх дітей і взагалі всіх людей від фашизму і безправ’я”. “Після Мукачево Україна і всі ми стали іншими” – зазнасив він, – “ В Україні відбувся путч, який дуже нагадує шабаш, знищення конституції і моралі. Це також нагадує події в Мюнхені – зародження фашизму, який тепер зароджується в нас”. Проте П. Олійник зазначив, що не всі правоохоронці стояли осторонь, деякі у день виборів справді служили законові, а тому, обіцяє подбати про роботу для міліціонерів, які не впускали на дільниці провокаторів, якщо їх звільнять з правоохоронних структур.

“Наша Україна” подала судові позови, зокрема це зробив один з кандидатів В. Балога, заяви у прокуратуру і чекають на звіт правоохоронців та комісії ВРУ. Водночас, за його словами, нащоукраїнці зустрічалися з президентом, щоб він потім не міг сказати, ніби нічого не знав. А зважаючи на нульову реакцію кабміну нардеп вважає, що В. Янукович “не має права керувати навіть колгоспом”.

Реально, на думку П. Олійника, мером Мукачево має залишатися В. Путьовка, оскільки минулі вибори можна вважати недійсними. Народний депутат також на 50% припускає можливість встановлення в Мукачево президентського правління. На наступні вибори він не вважає за потрібне висувати жодного кандидата від “НУ”. Єдиний плюс мукачівських подій – більшість перестала існувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *