ОСТАННІ НОВИНИ

У маршрутках стане легше дихати?

|

Акцію „Чисті легені” розпочала Львівська обласна організація „Українська народна молодь“ за підтримки ЛОО „Українська студентська спілка“. Про це повідомила прес-служба ЛОО УНП. Молодь збиратиме інформацію від громадян міста про порушення водіями львівських маршруток „Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту”, а саме про наявність у автобусі надпису „Не палити!“, та дотримання водіями заборони палити в автобусі (п. 34 Правил).

Львів’яни можуть надсилати письмові повідомлення на адресу офісу ЛОО УНП, вказуючи дані: номер маршруту, номерний знак автобуса, час порушення та прізвище водія (по можливості). Інформація про дотримання водіями львівських маршруток буде узагальнена до 1 червня 2004 р. (Міжнародного Дня захисту дитини) та у систематизованому вигляді подана на розгляд міському голові Львова та начальнику Львівського обласного управління у справах захисту прав споживачів, оскільки перший видає дозвіл на здійснення перевезення пасажирів по маршрутах міста, а другий – слідкує за якісним наданням послуг споживачам, повідомляє „Люкс-FM”.

На переконання організаторів, кожен пасажир повинен знати, що він має право на здоровий проїзд пасажирським автотранспортом, і робити відповідні зауваження порушникам таких прав та вимагати дотримання „Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту”. В рамках акції „Чисті легені” відбудеться також семінар „Як кинути курити?”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *