ОСТАННІ НОВИНИ

Керівники націоналістичних організацій закликають громадян не піддаватися на провокації псевдонаціоналістів

|

Четверо керівників націоналістичних організацій – голова КУНу О. Івченко, голова ОУН(р) А. Гайдамака, голова ОУН(м) М.Плав’юк, голова ВО “Свобода” О.Тягнибок у спільній заяві закликають громадян не піддаватися на провокації псевдонаціоналістичних груп та їх керівників. Зокрема, просять не зважати на повідомлення “ОУН в Україні”.

“Останнім часом в провладних ЗМІ з’явилися повідомлення, в яких від імені “українських націоналістів” поширюються провокаційні випади проти Віктора Ющенка, “Нашої України” та провідних українських націоналістичних організацій і їх лідерів. Автором цих повідомлень є маргінальна партія “ОУН в Україні”, основним “досягненням” якої є входження на минулих парламентських виборах до блоку “Народний рух України за єдність” під керівництвом Богдана Бойка” – йдеться в заяві, – “ Як відомо, “Рух Бойка” під час останніх виборів зазнав нищівного розгрому. Український народ належним чином оцінив цих “патріотів”, визначивши їх справжнє місце на політичній карті України”.

Автори заяви вважають, що з наближенням нових виборів діяльність різноманітних псевдонаціоналістичних організацій знову активізувалася, оскільки їхнім керівникам щедро надається ефір регіональних та національних телерадіоканалів, шпальти газет. “Це дає підстави припускати, що “ОУН в Україні” та їм подібні групи – втілення політичного проекту, спрямованого на розбиття української опозиції та дискредитацію націоналістичного руху” – підкреслюється у заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *