ОСТАННІ НОВИНИ

Керівником міського осередку ПРП став Зіновій Сірик

|

Вчора у Палаці мистецтв відбулися міська та обласна звітно-виборчі конференції партії “Реформи і порядок”. Голова львівської міської організації Валерій П’ятак зараз перебуває у закордонному відрядженні, тож делегати конференції від шести районі міста так і не заслухали його звіт, тим більше, що тиждень тому він проінформував керівництво партії, що в силу різних обставин не зможе й надалі очолювати ЛМО ПРП.

Обговорення процедурних питань видалося бурхливим, але щодо запропонованої кандидатури заперечень не було. Відкритим голосуванням головою міської організації партії “Реформи й порядок” обрано Зіновія Сірика, секретаря міської ради. Натомість головою обласного осередку ПРП залишився народний депутат Тарас Стецьків, звіт про роботу якого задовольнив усіх делегатів.

У конференц-залі та кулуарах делегати висловили сподівання на активізацію партійної роботи, бо до президентських виборів залишилося не так вже й багато часу. А конструктивні критичні зауваження, озвучені виступаючими, будуть враховані уже найближчими днями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *