ОСТАННІ НОВИНИ

“Спротив” закінчився на три години раніше

|

Cтуденти-активісти, члени громадського об’єднання “Спротив”, які протягом трьох днів на знак протесту супроти Мукачівських подій мешкали в наметах навпроти ЛОДА, припинили свою акцію на три години раніше. Офіційно їм дозволили протестувати до шостої години вечора.

За словами учасників, акція проходила досить спокійно і без особливих пригод. Люди, які збиралися вечорами поблизу, складали їм компанію як у розповсюдженні “політінформації”, так і у співах та “бреньканні” на гітарі. А міліціонери, що охороняють ОДА, кажуть, що жодних претензій до “сусідів” не мали. За їхніми словами спочатку хлопці співали і грали на гітарі, а потім, напевно, втомилися, бо з палатки майже не показувалися. За офіційним дозволом сьогодні студенти могли протестувати ще до 6 години, однак знялися з-під ЛОДА ще о третій.

Нагадаємо, що обурені подіями в Мукачевому львівські студенти в такий спосіб вимагали від облради та голови ЛОДА Олександра Сендеги прийняти ноту протесту та засудити свавілля на виборах в Мукачевому, вступ України в ЄЕП та тиск на незалежні медіа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *