ОСТАННІ НОВИНИ

Шурма запропонував Стецьківу купити табуретку перед бійкою

|

“Депутату Тарасу Стецьківу спочатку треба купити табуретку, щоб зробити свій донкіхотський вчинок і “з’їздити мені по морді”, — зазначив народний депутат України Ігор Шурма, коментуючи висловлювання Тараса Стецьківа під час його вчорашньої прес-конференції у Львові.

Ігор Шурма сказав, що він готовий зустрітися з Тарасом Стецьківим “коли той захоче”, повідомляє прес-служба СДПУ(о). При цьому він зазначив: „Хоча мені було б неправильним давати здачу. Мої переконання не дозволяють бити слабшого”.

Як зазначив І.Шурма, ситуація виглядала наступним чином: “Коли ми з народними депутатами П.Писарчуком та В.Шепетіним під’їхали до виборчої дільниці № 15, то побачили там зачинені двері біля яких юрмилися молодики неприємної зовнішності. В цей час у двері безрезультатно стукав, щоб йому відчинили, депутат-“нашоукраїнець” Роман Безсмертний. Ми протиснулися до дверей і також почали стукати, щоб нам відчинили. Нашим наміром було подивитися, що відбувається за зачиненими дверима дільниці. І Безсмертний, і Шепетін безрезультатно стукали в двері тривалий час, доки після дзвінків Шепетіна у тервиборчком нам не відчинили і ми не змогли зайти всередину. Що може підтвердити і Роман Безсмертний”.

За словами І.Шурми, увійшовши в приміщення дільниці вони побачили там кілька народних депутатів від блоку “Наша Україна” в тому числі Тараса Стецьківа та Івана Зайця. В цей час за ними увірвалися “бритоголові”, що, за словами І.Шурми, “стало загальним шоком для всіх присутніх”.

“Заяви Т.Стецьківа носять провокативний характер. Чому ж тоді жоден присутній в залі дільниці “нашоукраїнець” не потерпів від присутності “бритоголових”, які зайшли до залу? У цій ситуації хочеться подякувати депутату Роману Безсмертному, який єдиний намагався опанувати ситуацію і заспокоював депутатів-“нашоукраїнців”. Мене особисто вразила та агресивність і налиті кров’ю очі Тараса Стецьківа по відношенню до мене. Я раджу йому звернутися не до мого обличчя з кулаками, а за консультацією до відповідного фахівця.

Зрештою, на місці Стецьківа я б діяв, а не розповідав про свої наміри перед журналістами. Принаймні, це б було по-чоловічому”, — акцентував І.Шурма.

Під час учорашньої прес-конференції з приводу подій у Мукачевому Стецьків обіцяє власноруч побити Шурму, якщо він не пояснить своїх дій. “Якщо Шурма не пояснить, чому він намагався увірватися на чолі сорока бритоголових на п’ятнадцяту виборчу ділянку, доведеться особисто йому надавати” – заявив Тарас Стецьків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *