ОСТАННІ НОВИНИ

Страхова компанія “Універсальна” планує відкрити ще 100 представництв в районах

|

Вже цього року страхова компанія “Універсальна” планує розширити мережу своїх філій і відкрити додатково 100 представництв в районах, а в наступні роки планують охопити 50% всіх районів. Наразі вони працюють в 20 областях та Криму і мають представництво в Будапешті (Угорщина), Минулий рік був для компанії вдалим: вони зібрали 51 млн. грн. надходжень, що більш ніж вдвічі перевищує результат 2002 року – повідмили сьогодні під час прес-конференції керівники компанії.

За словами генерального директора компанії Наталії Безбах, минулого року страхова компанія “Універсальна” посіла десяте місце серед найдинамічніше розвинених страхових компаній України. Зараз вони мають 45 філій., найближчими роками також планують розширити мережу в інших країнах, зокрема відкриють філії в Москві, Ризі та Варшаві. Мета “Універсальної” підтимувати принципи універсальності, доступності та професійності, особливу увагу акцентують роботі з фізичними особами. Н. Безбах зазначила, що вже до осені 2004 року вони планують отримати сетрифікат якості в системі управління, а у вересні братимуть участь в конкурсі сертифікації і планують стати лауреатом. Найбільше проблем “Універсальна” має з браком фахових кадрів, тому тісно співпрацює з Києво-Могилянською бізнес школою, де вчаться їхні люди, а також на замовлення готуються кадри.

Голова спостережної ради Олександр Павленко каже, що вони виконали завдання, яке ставили під час заснуваня компанії. “Практично зараз ми конкуруємо лише зі страховою компанією “Оранта” – вважає він.

“Минулого року ми зайняли одне з провідних місць, з нами уклали майже 200 тисяч договорів” – повідомив заступник генерального директора Михайло Гомівка. Він зазначив, що значну нішу “Універсальної” займає страхування транспорту, особове страхування. За минулий рік компанія зібрала 51 млн.грн. платежів, а виплатила більше 10 мільйонів відшкодувань. Страхові резерви зросли до 21,2 мільйона, а статутний фонд з 6 до 11 мільйонів. За минулий рік СК “Універсальна” заробила більше 6 мільйонів чистого прибутку. М. Гомівка каже, що “Універсальну” знають і з нею рахуються. “Львів став однією із столиць страхування” – вважає він.

Н. Безбах також зазначила, що найчастіше люди страхують транспорт (найпопулярніше з минулого року), зросла цікавість до медичного страхування. Незабаром в “Універсальній” можна буде застрахувати судові виплати та технічний асистенс (можна буде отримати технічну допомогу на авто).

Наразі страхова компанія “Універсальна” об’єднує під своїм брендом СК “Терен”, “Поділля” та “Саламандра-Десна”, остання офіційно приєднається до “Універсальної” в кінці першого півріччя, коли буде створено об’єднувальний баланс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *