ОСТАННІ НОВИНИ

Прихильники Януковича проведуть у Львові громадський форум

|

Громадський форум, який проводитимуть партії пропрезидентської більшості відбудеться завтра у Львові. Основне питання, яке обговорюватимуть представники політичних партій та громадських оганізацій – це підтримка кандидатури Віктора Януковича як кандидата у президенти – повідомив голова львівського регіонального відділу партії Регіони України Олексій Радзієвський.

Нагадаємо, що 14 квітня парламентсько-урядова коаліція прийняла рішення щодо підтримки прем’єр-міністра Віктора Януковича як єдиного кандидата на пост Президента України на виборах 2004 року.

Водночас, обласна організація партії “Трудова Україна”, яка також входить до коаліційної більшості наразі не готова говорити про підтримку кандидатури Віктора Януковича. За словами заступника голови ЛОО партії “Трудова Україна” Володимира Клюса, на завтрашньому зібранні ця політична сила братиме участь лише в обговоренні питання впровадження політичної реформи, оскільки не вкилючено, що партія “Трудова Україна “ піде на вибори самостійно.

Політичні опоненти центристських сил скептично ставляться до самої ідеї проведення форуму. За словами керівника обласного представництва блоку “Наша Україна” Петра Олійника, ці сили непопулярні на Заході України. Водночас, Петро Олійник заявив, що нашоукраїнці жодним чином не перешкоджатимуть проведенню форуму, повідомляє „Люкс-FM“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *