ОСТАННІ НОВИНИ

Любомир Буняк пообіцяв до кінця року цілодобову воду більшості львів’ян

|

Міський голова Львова Любомир Буняк запевнив, що до кінця року 51 відсоток львів’ян матимуть воду цілодобово. Пощастить мешканцям центру міста, району вулиці Личаківської та Сихова. Інша частина львів’ян, на переконання міського голови Львова, також відчує поліпшення водопостачання — 25% буде мати розширений графік водопостачання (8-12 год. на добу), ще 25% — за встановленим графіком.

Про це мер Львова повідомив журналістам під час толоки на Личаківському цвинтарі, в якій він взяв участь, повідомляє „Львівська хвиля“. Попри спілкування з пресою, міський голова власноруч помив пам’ятник українського письменника, мемуариста, соратника Тараса Шевченка Якуба Гордона. Цей пам’ятник, як сказав директор МКП музею-заповідника „Личаківський цвинтар“ Ігор Гавришкевич, був змонтований того ж дня під час толоки. Матеріал для нього був завезений напередодні.

Принагідно Любомир Буняк повідомив, що Львівська міська рада намагається завжди підтримати будь-які роботи, які започатковуються і виконуються на усіх цвинтарях Львова загалом і на Личаківському зокрема. Він вважає, що берегти пласт своєї духовності і культури є обов’язком кожного, а саме тут, у музеї-заповіднику „Личаківський цвинтар”, є багато пам’яток нашої культури, саме тут похоронені ті особисті, які творили нашу культуру, історію і заслуговують на нашу шану і пам’ять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *