ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині найгірші дороги в Західній Україні

|

Львівське представництво газети “Народне Слово” провело опитування серед водіїв автобусів, таксі, вантажних автомобвлів, а також народних депутатів та їх водіїв про стан доріг на території областей західної України. Згідно цими даними, найкращі дороги на Рівненщині – 4, 7 балів при 10 максимальних. Найгіршими виявилися дороги Львівщини – 2, 9 балів.

Саме стан доріг є основним чинником росту ДТП, вважає голова ЛОО УНП Олекса Гудима. “Я розумію, що даішникам вигідно звинувати у рості ДТП автомобілістів. Зрозуміло, що вони знову захочуть забирати правда для дотаткового заробітку до своєї мізерної зарплатні, яку їм видає держава,” говорить пан Гудима.

Найбільше Олекса Гудима обурений тим, що гроші, які виділяються на ремонт та обслуговування автошляхів, не завжди доходять до свого завершального призначення. “Минулого року із “дорожніх” коштів Львівщини забрали 2 мільйони на автобан “Одеса-Київ”. Зрозуміло, що піар-проект Кірпи потребує значних коштів, але чому він має зреалізовуватися за кошти Львівщини?” – запитує Гудима. І не лише за кошти Львівщини, адже Олекса Гудима говорить, що і з інших областей вилучають певну суму на автобан. Окрім цього дорожній сектор, на думку Гудими, – чудове місце для відмивання коштів. Проаналізувавши деякі документи, пан Гудима зробив висновки, що минулого року кілька мільйонів гривень були списані на пісок, хоча витрати на пісок були окремим пунктом. “Я просто роблю припущення, я не маю права стверджувати, доки не проведене розслідування,” – продовжує народний депутат. “І чому ми такі бідні? Бо дурні. Відповіді на питання чому ми такі дурні в мене немає. Мабуть, треба просто менше красти,” – завершує Олекса Гудима.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *