ОСТАННІ НОВИНИ

Вікторія Лук’янець виступить у Львові

|

На початку травня знаменита оперна примадонна Вікторія Лук’янець потішить своїм співом львівську публіку. Як оповіла сама співачка, 7 травня вона виступить в опері “Ріголетто”, а 9 –го із сольним концертом, першу частину якого складуть твори Моцарта, а другу – українська музика. Цей концерт уже проходитиме у рамках фестивалю “Віртуози”.

Свої доволі часті відвідини Львова співачка пояснює тим, що наше місто їй завжди подобалося, бо “це завжди був Захід”. А крім того, тут добра публіка і добре вміють організовувати концерти. Врешті це не дивно, бо своїм улюбленим містом артистка називає Відень – колшню метрополію Галичини, з якою самі ж галичани пов’язують золоті часи свого міста.

Вікторія Лук’янець каже, що їй подобається сучасний оперний театр, де більшу вагу має режисер і де багато спрямовано на візуалізацію, а не лише на голос. “Тепер треба постійно бути у формі, бо важить не лише твій голос, але й драматичний талант, вміння рухатися і фізична форма” – підкреслює вона. Примадонна також зрадила журналістам таємницю, що має у планах заспівати з кимось із рок-зірок, як це не один раз уже робили провідні артисти оперної сцени, однак з ким саме вона співатиме і коли це трапиться, пані Вікторія не сказала.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *