ОСТАННІ НОВИНИ

Батареї у львівських помешканнях грітимуть до понеділка

|

Опалювальний сезон на Львівщині закінчиться у понеділок. Таким є попереднє рішення, прийняте на спільному засіданні комунальників та обласних чиновників. За інформацією “Львівтеплокомуненерго”, за останні дні середньодобова температура піднялась вище 5-и градусів тепла, тому зараз вирішують, коли вимкнути тепло у львівських будинках. Опалювальний сезон у Києві, для прикладу, закінчився сьогодні.

Вимкнути опалення у Львові теж збиралися сьогодні, але комунальники вирішили зачекати до понеділка, повідомляє „Люкс-FM”. Тепло відімкнуть у помешканнях львів’ян лише після розпорядження голови обласної адміністрації. Сьогодні розпорядження про закінчення опалювального сезону ще не підписано.

Директор „Львівтеплоенерго” Ігор Марчак в інтерв`ю „Львівській хвилі“ теж підтвердив, що у львівських помешканнях буде тепло до понеділка. За його словами, таке рішення прийняли з огляду на досить низьку температуру повітря особливо уночі. Ігор Марчак також запевнив, що відключення опалювальних систем наразі не вплине на подачу гарячої води, але гарантує це лише до закінчення квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *