ОСТАННІ НОВИНИ

На Привокзальній з’явився торговий центр

|

Сьогодні навпроти Приміського вокзалу відкрили першу чергу торгового центру “Привокзальний”. До першої черги належать приміщення на першому поверсі площею 2 000 квадратних метрів. Загалом із сьогоднішнього дня в центрі працюватиме 141 торгове місце. Генеральний директор ТзОВ “Торговий центр “Привокзальний” Володимир Костик виношує плани до кінця цього року побудувати другий поверх торгового центру, що збільшить кількість товарних місць. Також на другому поверсі буде розміщене кафе, а поряд ринку – автостоянка із охороною.

На будівництво першої черги центру та під’єднання комунікацій було витрачено понад 2 600 000 гривень та рік і чотири місяці часу. “Привокзальний” – це речовий торговий центр. Основною метою його створення було від’єднати продуктовий ринок від речового. За словами депутата міськради Мирона Колодко: “Торговий центр знаходиться в чудовому місці – біля приміського вокзалу. Окрім цього давно було необхідно розділити змішаний продуктово-промисловий ринок “Привокзальний”.

“Ми не намагалися створити конкуренції іншим львівськитм торговим центрам. Ще раз наголошу, що головною метою було розмежувати промислову продукцію від харчової,” – говорить Володимир Костик. За його словами, центр будувався на кошти окремих приватних підприємців. Зараз члени правління новоствореної торгової крапки вигадують способи приваблення клієнта. Пан Костик говорить, що із продавцями центру проводилася розмова про гнучку систему знижок, аби одразу заохотити львів’ян стати клієнтом “Привокзального.” До речі, аби торгувати на “Привокзальному”, за місяць необхідно викладати приблизно 80 гривень. “Проте в “Привокзального” найменша плата за оренду та інші витрати з усіх торгових центрів Львова,” – говорить Володимир Костик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *