ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина вшанує річницю Чорнобильської катастрофи

|

За дорученням голови ЛОДА Олександра Сендеги на Львівщині з нагоди 18-ї річниці з дня Чорнобильської катастрофи проведуть низку заходів. Зокрема, управління промисловості, транспорту та зв’язку ЛОДА має допомогти в організації поїздки евакуйованих і переселених громадян на могили рідних і близьких у зону відчуження.

У другій половині квітня облдержадміністрація запланувала провести тематичні виставки, культурно-мистецькі заходи до Міжнародного дня пам’яті жертв радіаційних аварій і катастроф, у навчальних та освітніх закладах Львівщини провести уроки пам’яті “Пам’ятай Чорнобиль”. А 26 квітня керівництво ОДА покладе квіти на місці спорудження пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи, що на вулиці Морозній, та візьме участь у поминальному молебні за тими, хто загинув внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Окрім цього, передбачено виділити кошти для одноразової матеріальної допомоги найбільш незахищеним сім’ям з числа постраждалих. А також у рамках відзначення трагічної річниці, керівники області зустрінуться з постраждалими на місцях, щоб виявити гострі соціальні проблеми та вжити відповідних для їх вирішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *