ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський бізнес розвиватиме Міжнародна торгова палата

|

Розвиватися львівському бізнесу допомагатиме Український національний комітет Міжнародної торгової палати (УНК МТП). Договір про співпрацю сьогодні підписали голова ЛОДА Олександр Сендега та Президент УНК МТП Володимир Щелкунов, зустріч яких відбулася в стінах Львівської облдержадміністрації.

За словами Олександра Сендеги, співпраця з Українським національним комітетом Міжнародної торгової палати дуже важлива для нашої області, оскільки використання свого сприятливого географічного розташування є стратегічним напрямом розвитку нашого краю. “Серйозні інвестиції в бізнес області з боку іменитих іноземних фірм допоможе вивести наші підприємства з кризи” – наголосив Олександр Степанович. З практичної сторни Львівське регіональне представництво Міжнародної торгової палати, виконавчим директором якої став Валерій П’ятак, має допомагати вітчизняному бізнесові швидко реагувати на зміни міжнародного законодавства, уникати помилок при укладанні міжнародних контрактів та проводити підготовку підприємців для успішної праці на внутрішньому та зовнішньому ринку.

Нагадаємо, що Український Національний комітет Міжнародної Торгової Палати (УНК МТП) було створено у серпні 1998 року за підтримки Кабінету Міністрів України. Відтак щорічно він організовує по 10-15 виставок (в тому числі і міжнародних), готує інвестиційні проекти, які допомагають українським підприємствам знаходити потужні ринки збуту продукції, навчають вітчизняних бізнесменів роботи з цінними паперами, працюють над системою пошуку інвесторів, відкривають школи практичного бізнесу та користуються ексклюзивним правом “видавати та контролювати правила ведення бізнесу в Україні”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *