ОСТАННІ НОВИНИ

Любомир Буняк вітає львівську громаду із Великодніми святами

|

Шановна львівська громадо! Із настанням весни до нас приходить світле свято Воскресіння Христового, яке у християнському світі є найбільшим із свят, бо символізує початок нового життя, оновлення наших душ, наповнення їх любов”ю і надією. У християнській традиції передвеликодній період – це час примирення і всепрощення, коли кожна людина як на фізичному, так і на духовному рівні очищується постом і молитвою, старається проаналізувати зроблене, покаятись перед Богом і ближніми.

Шановні львів”яни, усі ми з вами мешканці одного міста. У ці дні маємо усвідомити насамперед свою цілісність, приналежність до єдиної великої сім”ї нашого древнього міста; маємо забути чвари і непорозуміння, пробачити ближнім своїм усі кривди, поміняти ненависть, що закралась у душі, на всеперемагаючу любов до ближнього. Маємо об”єднатись як єдина сім”я у любові один до одного, працювати і жити для добра нашого міста, бути терплячими, допомагати убогим і знедоленим, хворим і безпомічним, усім, хто потребує нашої допомоги, співчуття і тепла. Маємо зробити за правило: ніхто не повинен залишатись наодинці із своїм горем, із своїми проблемами.

Щиро вітаю кожну львівську родину із святом Воскресіння Христового ! Нехай світло Великоднього світанку щоденно зігріває Ваші душі, наповнює їх любов”ю і Божою благодаттю. Нехай Господь допомагає Вам долати життєві труднощі, дарує здоров”я, добробут, радість та добрі зміни, а нашому місту – процвітання, оновлення та любові !

Христос Воскрес!

Міський голова Львова Любомир Буняк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *