ОСТАННІ НОВИНИ

У Рівному за підозрою в убивстві мешканця Львівщини затримано міліціонера

|

Міліція затримала оперуповноваженого карного розшуку Рівненського міського відділення міліції, який в ніч на 4 квітня застрелив з табельної зброї мешканця районного центру Броди. Міліціонер сам доповів керівництву про застосування ним зброї. За його версією, на вулиці біля одного з кафе в Бродах на нього був скоєний напад, тому він змушений був стріляти. При цьому одним з пострілів був поранений 26-річний чоловік, який цієї ж ночі помер у лікарні.

Представник Управлінння МВСУ в Рівненській області повідомив“Українським Новинам“, що за місцем роботи підозрюваний характеризується не надто позитивно: за 10 років праці в міліції затриманий отримав 10 доган за недобросовісне виконання службових обов’язків. За результатами атестації за 1 квартал 2004 року керівництво мало прийняти рішення про звільнення його із займаної посади або взагалі з міліції.

Проводиться службове розслідування. Підозрюваного міліціонера було заарештовано в Рівному і переправлено в Броди. За фактом загибелі мешканця Бродів районна прокуратура порушила кримінальну справу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *