ОСТАННІ НОВИНИ

ВАТ „Галнафтогаз“ першим впроваджує Кодекс корпоративного управління

|

ВАТ „Концерн Галнафтогаз“ першим з українських компаній впроваджує Кодекс корпоративного управління.Минулого тижня Рада Товариства Концерну „Галнафтогаз“ схвалила та рекомендувала на затвердження Загальними зборами акціонерів проект Кодексу корпоративного управління ВАТ „Концерн Галнафтогаз“, повідомляє прес-служба компанії.

“Мета цього кроку – забезпечити ще більшу прозорість в управлінських та облікових практиках компанії і привести їх до світових стандартів. І мені дуже приємно, що ми першими з українських компаній прийняли такий кодекс. Ми консультувалися з нашими іноземними акціонерами, і вони повністю підтримали такий крок” – зазначив голова Сполстережної ради ВАТ “Концерн Галнафтогаз” Віталій Антонов.

Кодекс розробили на основі міжнародної практики добросовісного корпоративного управління. За словами керівника регіонального офісу Проекту Міжнародної Фінансової Корпорації “Корпоративний розвиток в Україні” Северина Гудза, прийняття корпоративного кодексу завжди позитивно сприймається інвесторами, акціонерами чи партнерами товариства як суттєвий крок у налагодженні корпоративного управління. “Для України ця практика є дуже новою, але стає щоразу актуальнішою. Прийняття Кодексу Концерном Галнафтогаз є серйозним сигналом для інших акціонерних товариств звернути увагу на власний стан корпоративного управління” – зазначив Северин Гудз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *