ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський сірковуглець наслідив у Закарпатті

|

Витік сірковуглецю стався у суботу на залізничній станції Есень Ужгородського відділку Львівської залізниці. Швидкість витоку цієї безбарвної легкозаймистої рідини складала близько 200 крапель у хвилину.

Причини цієї надзвичайної пригоди поки уточнюються. Спершу вважалося, що виток став наслідком процесу “гри температур”, коли відвантажувачі не повністю враховують можливі температурні колізії на шляху до місця призначення вантажу, однак з огляду на розвиток подій ствердно відповісти на запитання чому він стався, поки не може ніхто.

У супровідних документах в графі “Відправник” значиться львівське дочірнє підприємство “Карбон”, а сама цистерна була завантажена на станції Сокаль Львівської області. Вантаж мав потрапити до столиці сусідньої із Закарпаттям Словаччини – місто Братислава, де його мала отримати відома фірма “Істрохем”.

Встановити реальні розміри завданої шкоди можна буде тільки після ліквідації надзвичайної ситуації, – повідомляє Центр громадських зв’язків УМНС України в Закарпатській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *