ОСТАННІ НОВИНИ

“Експерттранском” відновить дитячий майданчик

|

З не зовсім звичною ініціативою звернулась в Галицьку адміністрацію спеціалісти фірми з оцінки рухомого і нерухомого майна “Експерттранском”. Як розповів “Порталу” директор підприємства Сергій Рожков, працівники підприємства запропонували своєму керівникові до Дня міста довести до ладу дитячий майданчик біля цирку на вулиці Городоцькій. Він вирішив піти далі, і вийшов з пропозицією на начальника житлово-господарського відділу Галицької районної адміністрації міста Львова Віктора Мазура реконструйувати цей дитячий майданчик.

На сьогодні вже є попередня домовленість про те, що підготовчі роботи спільно з ЛКП „Каменяр-центр“ почнуться у понеділок, 4 квітня. Наразі ще нема кошторису, але, зрозуміло, що відновлювальні роботи коштуватимуть к тисячі гривень. Пан Рожков пояснив свій альтруїзм просто: “Це моє місто. Я працюю і живу у цьому районі, і мені боляче дивитись на той безлад, що довкола, на поламані качелі й каруселі, на купи сміття в пісочниці замість піску. Сьогодні у міській скарбниці на все просто не вистачає грошей. Вважаю, що коли б кожна поважаюча себе комерційно спроможна структура відновила хоча один такий майданчик, то нам не соромно було б дивитись в очі власним дітям”.

Депутат міської ради Юрій Кардашевський, який вже тривалий час займається програмою відновлення у Львові дитячих майданчиків, висловив щире захоплення благордним вчинком “Експерттранскому” і запевнив, що зробить все можливе аби ініціатива бізнесмена Рожкова і його колег поширилась на інші бізнес-структури Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *