ОСТАННІ НОВИНИ

Рухівці з міськради висловили свої претензії до мера

|

Сьогодні депутати міської ради від Народного Руху України проаналізували виконаня програми міського голови за два роки його діяльності. Вони констатували, що більшості своїх обіцянок Любомир Буняк не дотримався, а виконання деяких відбулося з точністю до навпаки.

Депутат Ігор Микитин зазначив, що найкраще виконано перший пункт програми. За два роки справді ліквідовано департаменти міськради, але це не поліпшило роботу, бо заступники мера, наприклад В. Лозинський, перекладають обов’язки за виконання рішень на начальників відповідних управлінь.

Натомість депутат Іван Рудницький вважає, що мер мав би прозвітувати перед депутатами і перед мешканцями міста про виконання програми, але, якщо минулого року він ще доповідав депутатам про свою роботу, то цього разу відмовився. Тому рухівці мають намір ініціювати збір підписів і таки промусити Буняка 46-ма голосами депутатів, щоб він прозвітував. На його думку, за два роки навпаки виконано певні речі, про які не йшлося у програмі: збільшення тарифів, припинення надання дозволів на встановлення систем опаленя та інше.

Василь Трач голова комісії муніципальних ресурсів та побуту наголосив, що за два роки, незважаючи на їхні поданя, не затверджено програму приватизації, хоч стара закінчилася у 2002 році. А через це місто недоотримує у бюджет від оренди землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *