ОСТАННІ НОВИНИ

Суд над “юдофобом” не відбувся

|

Розгляд справи щодо інциденту між українцем Барабашем та членами єврейської організації, перенесено на кінець наступного місяця. Таке рішення виголосила сьогодні суддя Галицького районного суду Надія Шумська. Офіційна причина такого рішення – відсутність підсудного на початку вчорашнього засідання. З цього приводу єврейська сторона вирішила найближчим часом подати заяву, у якій висловлять своє обурення неповагою відповідача до постраждалих свєю відсутністю.

Щоправда, сам відповідач таки з’явився до Галицького районного суду у зазнчений час, однак, не дочекавшись розгляду справи, пішов геть (початок засідання затягнувся більш, ніж на годину через відсутність судді). Тим не менше суддя Шумська зачитала рішення силоміць притягнути обвинуваченого до суду. Наступний розгляд справи назначено на 26 квітня.

Нагадаємо антисемітський інцидент трапився 14 січня цього року у їдальні „Львівської Політехніки“, коли сп’янілий працівник охоронної варти університету Степан Барабаш образив членів єврейської організації, які засідали на обіді. При цьому нетверезий охоронець вимагав „вигнати з України жидів, які захопили весь світ“ аж доки дебошира не виставив з приміщення наряд міліції.

Відтак львівська єврейська громада вважає інцидент у політехівській їдальні „зухвалою юдофобією“, за яку громадянин Барабаш повинен понести сувору відповідальність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *