ОСТАННІ НОВИНИ

Протистояння за приміщення “Природи” тривають

|

Протистояння Комерційної академії та магазину “Природа” за приміщення на Площі ринок, 36 тривають. Судові виконавці сьогодні прийшли виконувати рішення суду про виселення магазину.

За словами заступника начальника управління комунального майна ЛМР Анатолія Забарила, наразі у Господарському суді розглядається позовна заява управління комунального майна Львівської міської ради про визнання права власності ЛМР на частину приміщення будинку, що на Площі ринок, 36. Відтак поки триватимуть судові засідання “Природу” виселяти не будуть. “Сьогодні судові виконавці прийшли виконувати рішення попереднього суду, але отримали ухвалу, склали протокол і пішли. Перше судове засідання має відбутися вже 1 квітня. Скільки воно триватиме спрогнозувати важко ” – розповів Анатолій Забарило.

Тим часом працівники магазину продовжують стояти на своєму – магазин “Природа” на підставі сфабрикованих документів хочуть виселити з приміщення, де він функціонував понад 30 років. Навпроти магазину поставили журнальний столик, де всі, кому не байдужа доля магазину, ставлять свої підписи на його захист. Наразі на бік “Природи” стали понад 2,5 тисячі львів’ян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *