ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці заздалегідь готуються до завтрашнього пікетування облради

|

Турнікети на площі перед обласною радою львівські правоохоронці почали виставляти ще о 7-й годині сьогоднішнього вечора. Нагадаємо, що зразу дві альтернативні сили – прихильники фракцій “Наша Україна” та “Соціальна справедливість” в обласній раді заявили про своє бажання пікетувати завтрашнє сесійне засідання.

Координатор блоку “Наша Україна” у Львівській області Петро Олійник заявив сьогодні, що “сподівається на злагоджені дії правоохоронців”. На його думку, есдеки планують зорганізувати бійку, щоб цим показати – “де нашоукраїнці – там бійки”. “Наші люди не будуть піддаватися на провокації” – заявив Петро Олійник. Незважаючи на те, що нашоукраїнці подали заявку першими, вони погодилися на поступки і розділили територію по лінії дверей сесійної зали.

Між тим, досі немає впевненості, чи відбудеться завтрашнє сесійне засідання облради. Для того, щоби розпочати роботу сесії, у залі повинен бути кворум – щонайменше 41 депутат. Для цього треба, щоби на сесію прийшла у повному складі фракція “Наша Україна” та хоча б частина представників “Ділової Львівщини”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *