ОСТАННІ НОВИНИ

Сендега заслухає голів районних адміністрацій

|

Олександр Сендега доручив провести влітку слухання голів райдержадміністрацій про їх діяльність щодо поліпшення соціально-економічного стану територій, основних напрямів їх розвитку, зробивши акценти на власні ресурси, динаміку та аналіз невикористаних можливостей, повідомляє прес-служба ЛОДА. Контроль над проведенням слухань губернатор поклав на свого заступника Миколу Дячишина.

Метою цього заходу є забезпечення реалізації Стратегії розвитку Львівщини до 2015 року. Олександр Сендега вважає, що слухання голів допоможе виробленню перспективних напрямів діяльності райдержадміністрацій, ефективному використанню власного ресурсного потенціалу, вирішенню проблемних питань, порушених на сходах громадян у населених пунктах Львівщини.

Губернатор доручив своїм заступникам підготувати пропозиції відповідно до функціональних обов’язків щодо перспектив розвитку кожного району. Відповідно до розпорядження, голови райдержадміністрацій повинні підготувати також детальну інформацію про стан та динаміку розвитку АПК, промислового виробництва, міграційні процеси, зайнятість населення, стан водопостачання, теплопостачання та газифікації населених пунктів, а також стан дорожнього господарства в районі, реформування ЖЕКів та інше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *