ОСТАННІ НОВИНИ

Європейці приїдуть до Львова спілкуватися з вулицею

|

Європейське містечко створять в нашому місті 20 травня з нагоди святкування Днів Європи в Україні. Окрім цього, того ж таки дня у Львові відбуватиметься вуличний концерт за участю європейських та українських гуртів.

„Ця подія є дуже визначною, адже святкування само по собі почесне. Тому мені дуже приємно, що урочистості відбуватимуться у нашому місті. Те, що нас вибрали, неоцінно“ – наголосив мер Львова Любомир Буняк на сьогоднішній зустрічі з львівськими журналістами. А перший радник, заступник голови Представництва Європейської комісії Стеффен Сковманд розповів, що цей рік важливий для відносин Європейського Союзу з Україною, тому організатори дійств дуже хочуть почути думку українців про ЄС. “Я і багато моїх колег того дня приїдемо поспілкуватися з людьми на вулиці” – зазначив Стеффен Сковманд.

Відтак у Львові, Києві та Донецьку 20 травня виникатимуть європейські павільйончикові містечка, де різноманітні стенди презентуватимуть європейські міста, а європейці розповідатимуть нам на скільки важливим для України є розширення Європейського Союзу.

Нагадаємо, що День Європи у світі святкують з 1950 року. Зараз його вsідзначають 130 країн світу. А в Україні перше святкування відбулося торік і, за словами Стеффена Сковманда, було наймасштабнішим у світі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *