ОСТАННІ НОВИНИ

Голова ОДА інспектує Самбірщину

|

Голова Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега перебуває сьогодні з робочою поїздкою у Самбірському районі. Програма перебування голови ОДА на Самбірщині передбачає зустріч з мешканцями та обслуговуючим персоналом районного будинку “Милосердя”, ознайомлення з роботою Воютицького спиртзаводу, ВАТ “Вістовицький завод будівельної і художньої кераміки ім. Ю. С. Завадського”, насіннєвого господарства СФГ “Пролісок” та з проблемою незавершеного будівництва ІІ черги Новокалинівської школи.

Олександр Сендега побуває також на ПФ “Білаки”, де огляне будівництво переробного цеху сільськогосподарської продукції, ознайомиться з технологією вирощування птиці та приготування комбікормів на приватному підприємстві “Агроптиця”, побуває на ПАФ “Промінь” в с. Воля Баранецька та відвідає ЗАТ “Керамзитовий завод”, на якому проводиться реконструкція, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Сьогодні ж у Самборі відбудеться виїзне засідання Колегії облдержадміністрації, на якому розглянуть вплив Самбірської райдержадміністрації на соціально-економічний та культурний розвиток району у 2003р. Участь у засіданні колегії візьмуть члени колегії, голови райдержадміністрацій, начальники структурних підрозділів, керівники районних структур,сільські та селищні голови. Зі звітом виступить голова Самбірської райдержадміністрації Роман Паславський.

Заплановано, що за результатами Колегії будуть розроблені першочергові завдання щодо подолання негативних тенденцій в окремих галузях територіально-господарського комплексу району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *