ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці борються з геймерами-прогульниками

|

Сьогодні правоохоронці Сихівського райвідділу перевіряли розважальні заклади “спального району”. Інспектори кримінальної міліції у справах неповнолітніх постійно проводять чергові рейди під назвою “Урок” в рамках національної програми “Діти України”, повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

У першому ж комп’ютерному клубі у який о 10:00 завітали правоохоронці, було затримано 15 підлітків, які у цей час мали б бути на уроках. В наступному клубі дітей вже не було. Правоохоронці пояснюють це тим, що попередній клуб повідомив телефоном про перевірку цьому, адже через рейди зменшується кількість клієнтів. Проте до наступного клубу, очевидно, інформація про міліцейську перевірку не дійшла – працівники правоохоронних органів затримали 14 неповнолітніх.

Усі затримані підлітки запевняють правоохоронців, що пропускають навчання вкрай рідко, а гроші на гейми накопичують з грошей на обіди, що дають батьки. За словами виконуючого обов’язки начальника Сихівського райвідділу Ігоря Гимона, з прогульниками проводиться профілактична робота, а їхніх батьків притягатимуть до кримінальної відповідальності за неналежне виховання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *