ОСТАННІ НОВИНИ

Віктор Ющенко став батьком п’ятьох дітей

|

В ніч на 25 березня у Віктора та Катерини Ющенків народився син Тарас. Пологи пройшли добре, хлопчик вагою 4 250 кг та породілля почувають себе нормально. У Віктора Ющенка це вже п’ята дитина. Він має доньку Ліну (23 років), сина Андрія (18 років), п’ятирічну Софійку та трирічну Христинку.

Катерина Ющенко-Чумаченко під час вагітності перебувала на обліку та спостерігалася в українських лікарів, але власне пологи відбувалися у Відні. Таке рішення було прийнято, враховуючи стан здоров’я та вік породіллі – після 40 років зростає ризик для жінки та дитини, повідомиви прес-центр “Нашої України”.

Прес-секретар Віктора Ющенка Ірина Геращенко заявила, що однією із причин вибору місця також було питання безпеки. Родина Ющенків вже багато років перебуває в атмосфері погроз та інформаційного цькування, які негативно впливають на емоційний настрій вагітної жінки. Геращенко нагадала, що попередню дитину, доньку Христину, якій наразі три роки, Катерина народила в Україні. І хоч пологи пройшли нормально, за кілька днів подружжя Ющенків ледве не втратило дитину через занесену інфекцію. Той інцидент, випадково чи ні, співпав із кульмінацією війни олігархічних кланів з урядом Ющенка. Тоді дівчинку рятували й українські медики, і їх колеги з закордону. В родині й досі з жахом пригадують ті страшні тижні, коли йшла боротьба за життя Христинки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *