ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові радитимуться як краще готувати робітників у системі ПТО

|

У четвер в приміщенні обласного будинку вчених відбудеться міжрегіональна нарада-семінар “Підготовка робітників в системі ПТО в аспекті соціального партнерства”, під час зустрічі передбачають обговорення проблем адаптації підготовки робітників для конкретних підприємств – замовників кадрів – повідомляє прес-служба ЛОДА.

У першій половині дня учасники семінару побувають на ВАТ “Локомотиво ремонтний завод”, оглянуть навчальну базу Львівського художнього професійного ліцею для підготовки дітей із певними фізичними вадами (нечуючих) та нещодавно створеного тут спільно з компанією “ Хенкель – Баутехнік” (Україна) Навчально – практичного будівельного центру. Заплановано також відвідини Міжрегіонального вищого професійного училища зв’язку та навчально – тренувальної фірми Львівського вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму.

У нараді візьмуть участь заступник голови облдержадміністрації Володимир Герич, заступники начальників управлінь освіти і науки з питань профтехосвіти Закарпатської, Тернопільської, Волинської, Ровенської, Хмельницької, Чернівецької, Івано – Франківської, Житомирської областей, управління освіти м. Жешув (Польща), заступник міністра освіти Автономної республіки Крим та керівники підприємств та асоціацій Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *