ОСТАННІ НОВИНИ

Вхід у Ратушу контролює турнікет

|

Від сьогоднішнього дня вхід до Львівської міської ради контролюють за допомогою турнікету. Його встановили з метою фіксування кількості громадян, що відвідують ЛМР. За словами керівника організаційно-інформаційного управління міськради Ярослава Галицького, нову систему проходу зробили з метою фіксування кількості людей, які відвідують Ратушу. “Ми хочемо з’ясувати реальне навантаження людей на міську раду, а також, покращити систему роботи з громадянами” – розповів пан Ярослав.

Відтак від сьогодні при вході в ратушу працює турнікет, при якому з’ясовують особу, що прийшла в стіни міської ради, та причину з якою вона звертається до чиновника. Працівники Ратуші проходять за перепустками. Однак, з першого ж дня виявилося деяке нерозуміння в людей нової системи проходу, в якій, до речі, виник збій, через що при вході можна застрягти на довго. До речі, кажуть, що в цьому мав можливість випробувати на собі один із високопоставлених чиновників міста.

За словами Ярослава Галицького систему з часом покращуватимуть – потрібна досконаліша автоматизація та електронна система запису.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *