ОСТАННІ НОВИНИ

Після наступних земельних аукціонів проблем з прокуратурою не буде - Богдан Кунтий

|

Більше мільйона гривень, заборгованих за оренду землі, вдалося повернути Львову протягом трьох місяців цього року до міської скарбниці – розповів на сьогоднішньому засіданні львівського міськвиконкому Богдан Кунтий, виконувач обов’язків начальника міського управління природних ресурсів та земельних відносин. Поповненням до бюджету місто завдячує роботі спеціальної комісії з повернення земельних боргів.

Комісію створено у зв’язку з великою заборогованістю орендарів, які користуються об’єктами міської комунальної власності й досі не уклали відповідних договорів, а отже, не платять за землю. Таким чином, у цьогорічних планах управління природних ресурсів Львівської міської ради – пожвавити укладання договорів, “заохотити” користувачів, які ухиляються від сплати, та компенсувати втрачені кошти. Цього року Львів планує поповнити міську скарбницю на 15 мільйонів гривень від оренди землі.

Загалом, у міському бюджеті Львова 2004 року від оренди та відчуження земельних ділянок заплановано отримати 65 мільйонів гривень. До кінця року управління земельних ресурсів проведе 10 земельних аукціонів. Міський голова Львова Любомир Буняк наголосив, що до торгів будуть допущені лише вільні ділянки, не обтяжені жодними об’єктами. До наступного аукціону управління підготувало 16 земельних ділянок до розгляду та погодження міськими депутатами. Пан Кунтий стверджує, що усі території є досить привабливими і прибутковими для міста. Окрім того, вони не обтяжені незаконним будівництвом, тому проблем з прокуратурою не буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *