ОСТАННІ НОВИНИ

Всесвітньо відомий борець з абортами прибув до Львова

|

Джек Вільке, керівник Міжнародної федерації “Право на життя” та інституту “Питання життя”, які боряться із абортами, приїхав сьогодні до Львова, повідомляє відділ інформації та зовнішніх зв’язків УКУ. Сьогодні ж о 16:00 охочі можуть поспілкуватися із паном Джеком.

Понад 30 років свого життя доктор Вільке присвятив боротьбі із абортами. Його праця “Аборт. Підручник”, яка вважається біблією борців проти абортів, перекладена десятками мовами світу. У 1970 році пан Вільке також був засновником найбільшої організації по боротьбі з абортами Національний комітет “За життя”, яка тоді нараховувала понад 10 мільйонів членів. У своїй просвітницькій праці пан Вільке разом із своєю дружиною вперше застосував дуже промовисті фотографії, на яких було зафіксовано стадії розвитку дитини в лоні матері. Особливо людей вражала фотографія абортованих дітей у звичайному смітнику в клініці. Ці фотографії часто публікувалися в журналі “Life”. Зараз діяльність доктора спрямована на заборону абортів в США. “ Це не станеться при теперішньому президентові, ані при наступному. Я не думаю, що доживу до цього часу, але вже мої діти напевно доживуть,” – говорить пан Джек.

В Україну Джек Вільке приїхав поділитися своїм багатим досвідом з активістами українського руху “За життя”, що вже 3 роки діє при УКУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *