ОСТАННІ НОВИНИ

Фіни вклали у Львівську область 1100 доларів

|

1100 доларів США складали на 1 січня цього року загальні капіталовкладення фінських підприємців в економіку Львівської області. Про це було повідомлено сьогодні під час зустрічі голови Львівської обласної адміністрації Олександра Сендеги з Надзвичайним і Повноважним Послом Фінляндії в Україні пані Лаурою Рейніля.

Учасники зустрічі власне й обговорили проблему залучення фінських інвестицій до Львова та області. Пані Посол запевнила, що після повернення до Києва закликатиме фінських бізнесменів побувати у Львівській області та оцінити інвестиційний клімат регіону.

Минулого року обсяг двосторонньої торгівлі Львівської області з Республікою Фінляндія склав 10,8 млн.дол.США, з яких 0,2 млн.дол.США займає експорт і 10,6 млн.дол.США – імпорт. Фінляндії належить лише 0,3 % від загального обсягу зовнішньоторговельного обороту області.

Спостерігається стала тенденція до зростання імпорту товарів з Фінляндії і, відповідно, росту негативного сальдо торговельного балансу, яке за 2003 рік становить –10,4 млн.дол.США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *