ОСТАННІ НОВИНИ

Волочкова уже у Львові

|

Відома російська балерина Анастасія Волочкова таки прибула до Львова. Приблизно опів на четверту пополудні рейсом з Москви прима з третьої спроби таки дісталася до Львова. Біля VIP-зали львівського аеропорту на неї чекали не лише журналісти, але й стильний чорний шестисотий “мерседес”, який мав довезти відому балерину до “Гранд-готелю”, де вона зупинилася.

Учорашній інцидент в аеропорту “Внуково”, коли працівники прикордонної служби не дозволили Волочковій залишити кордони Росії, балерина назвала “чистою провокацією”, доказом чого, на її думку є те, що уже сьогодні ті ж пристави, які учора приймали таке рішення, скасували їх і віддали їй паспорт. “Думаю, що ці перешкоди безпосередньо пов’язані з моїм позовом до директора Большого театру і в цьому я бачу єдиний зв’язок” – підкреслила Анастасія Волочкова.

За її словами, інформацію про те, що будівельна фірма подала на неї позов зате, що вона буцім не заплатила за ремонт, є неправдивою, бо вона живе у цій квартирі уже два роки і тільки щойно тепер хтось згадав про якісь борги. “Усе навпаки – це я звернулася до суду на будівельників, які нас обдурили” – сказала російська прима балету. Вона висловила задоволення, що їй доведеться танцювати в супроводі балету Львівської опери, з яким вона уже працювала кілька років тому на львівській сцені, але зауважила, що достатньо важко буде працювати через кілька годин після перельоту, адже доведеться майже на ходу проводити репетицію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *