ОСТАННІ НОВИНИ

Квартирне питання не пустило Волочкову до Львова

|

Балерині Анастасії Волочковій прикордонні власті заважають залишити Росію. „У даний момент я знаходжуся в аеропорту „Шереметьєво“, звідки я мала намір вилетіти до Львову на гастролі, – сказала А. Волочкова. – Однак представник прикордонної служби повідомив мені, що я не маю права залишати країну“.Як передає „Інтерфакс-Україна“, за словами цього ж представника прикордонної служби аеропорту, передала А. Волочкова, „заборона на мій виїзд з країни пов’язана з судовим розглядом навколо квартири в Санкт-Петербурзі“.

4 березня Дзержинський суд Санкт-Петербургу розглядав позовні заяви чотирьох будівельних компаній, що звинувачують А. Волочкову в несплаті грошей за ремонт її квартири на Італійській вулиці Санкт-Петербургу. Будівельні компанії вимагали від балерини виплати 76 тисяч доларів. Однак ані балерина, ані її адвокат судовий розгляд не відвідали; А. Волочкова назвала ініціацію судової тяжби на її адресу „провокацією з боку тих же сил, що намагалися вижити мене з Великого театру“, повідомляє ForUm .„Затримка мене в аеропорту була зроблена по телефонному дзвінку, як повідомив той же представник прикордонної служби“, – додала А. Волочкова.

Приїзд балерини до Львова затримується уже вдруге – вона мала виступати ще 6 березня, однак тоді завадила приїхати хвороба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *