ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиція вшановує Шевченка

|

Приблизно тисяча осіб зібралася біля пам’ятника Шевченка для участі у вічі опозиційних сил з нагоди 190-річчя від дня народження Тараса Шевченка. Зібралися практично усі представники опозиції, окрім комуністів.

Найбільшою несподіванкою для учасників стала участь у вічі міського голови Любомира Буняка, який виголосив промову на відкриття віча, адже Любомир Костянтинович постійно наголошує на своїй тотальній аполітичності. Нічого сенсаційного з політичного огляду міський голова, щоправда, не виголосив. Зате він цілком слушно наголосив на потребі об’єднання зусиль для розбудови як міста, так ці держави.

Однак не можна не зауважити, що навіть об’єднані опозиціонери не можуть зібрати поважного числа учасників без присутності київських “важковаговиків” від опозиції. За отанні кільканадцять років львів’янам уже приїлися постійні мітинги, походи та віча, які не призводять до конкретних результатів.

У ці хвилини учасники віча потихеньку налаштовуються на похід центром Львова, що має закінчитися пікетом обласної адміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *