ОСТАННІ НОВИНИ

Разом з правоохоронцями вулиці патрулюватимуть студенти

|

Сьогодні за участі виконуючого обов’язки УМВСУ у Львові Михайла Курочки було презентоване нове громадське формування з охорони громадського порядку і державного кордону “Моноліт”. Організація створена за сприяння ЛМР, Студентського братства Львівщини, Львівського міського клубу тхеквандо, а також відділу роботи з молоддю Залізничного райвідділу.

Перспективну діяльність новоствореної організації розділяють на три напрямки: патрулювання вулиць, індивідуальна профілактична робота та загальна профілактична робота. Останні два напрямки будуть курувати студенти, котрі здобувають освіту за спеціальністю соціологія чи психологія, або ж просто вміють добре спілкуватися з людьми. До “Моноліту” можуть ввійти студенти усіх вузів за “бандерівською системою”. “Тобто діючий член приводить друзів, яким довіряє. В разі провини другого, покараний буде і перший,” – говорить голова правління “Моноліту” Василь Долинський. Щоб стати монолітським патрулювальником окрім спортивної потрібно пройти юридичну підготовку, а також інструктаж. Після цього молоді дружинники зможуть вирушити на патрулювання разом із працівниками правоохоронних органів. Зараз новим дружинникам вже дозволено користуватися кайданками, гумовими кийками та газовими балончиками, йдеться про дозвіл на пістолети з гумовими набоями.

“Зараз в організації нараховується близько двадцяти діючих членів, – повідормляє голова правління “Моноліту” Василь Долинський, – ці люди вже готові патрулювати вулиці міста Львова”. “Сподіваємося, що з квітня львів’яни нас зможуть побачити на вулицях,” – продовжує Василь Долинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *