ОСТАННІ НОВИНИ

Для вирішення комунальної проблеми Славському потрібно 6 млн. гривень

|

Для повноцінного функціонування системи житлово-комунального господарства Славського потрібно десь біля шести мільйонів гривень, повідомив на нараді, присвяченій вирішенню комунальних проблем Славського, перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Мельник, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Нарада спричинилася тим, що селище Славське, кількість туристів у якому перевищує місцевих мешканців,, нині має чимало проблем у сфері комунального господарства. Старий водогін протяжністю 4 кілометри вже зносився на 80 відсотків і потребує нині серйозної реконструкції, потребують ремонту понад 3 кілометри доріг, немає сміттєвоза. Щоправда, будується новий водозабір, вартість якого разом із каналізаційними спорудами – понад 4 млн. грн. І хоча 27 баз відпочинку, які розташовані у Славському дали згоду на дольову участь у проведенні каналізації, але основне фінансове навантаження – на місцевій владі, яка у свою чергу просить допомоги в обласної виконавчої влади.

За словами Леоніда Мельника, у цьому році, надати такі кошти Славському бюджет області, не зможе. Розраховувати можна хіба що на 100 тисяч гивень з екофонду, які підуть на покращення роботи діючого водогону. Інші фінанси, зауважив Леонід Мельник, потрібно лобіювати через народного депутата України Івана Гаврилюка, а також депутатів обласної ради, які обрані від цього регіону.

Леонід Мельник доручив фінансистам проаналізувати місцеві надходження Славського, зробити аналіз землекористування і продажу земель, економічний аналіз селища, щоб проінвентаризувати усі потенційні надходження до місцевого бюджету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *