ОСТАННІ НОВИНИ

Зустріч Сендака з народом у Городку хотіли зірвати

|

Учорашню зустріч голови обласної ради Михайла Сендака з виборцями району намагалися зірвати приблизно 150 осіб, які, прийшовши до залу на початку зустрічі почали кричати та масово залишати зал, повідомляє прес-служба обласної ради.

За даними прес-служби, це були молоді люди, яких привіз на зустріч голова селищної ради села Родатичі. Однак зустріч таки відбулася – коли молоді люди вийшли із залу, його заповнили мешанці Городоцького району, які упродовж трьох годин спілкувалися з головою облсної ради. Натомість народний депутат України Ярослав Кендзьор заявив, що підготував запит до міністра внутрішніх справ та прокурора області з приводу “з приводу використання політичною силою СДПУ(о) в своїх брутальних цілях неповнолітніх”.

Крім того, на вихідних зустрічі з виборцями пройшли у Самборі та Старому Самборі. Депутати старосамбірської районної ради звернулися до своїх депутатів до обласної ради пп. Гичка та Курило перестати ініціювати відкликання голови львівської обласної ради Михайла Сендака і припинити протистояння з фракцією „Наша Україна“. За це проголосували 62 депутати районної ради. Вони пригрозили депутатам обласної ради розпочати процедуру їх відкликання, якщо народні обрнці їх не послухають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *