ОСТАННІ НОВИНИ

З-під Сихівського моста виселяють підприємства

|

Працівники ТзОВ “Анкербуд”, адміністративні будівлі якого розташовані біля новозбудованого Сихівського моста, захищали сьогодні свою територію від зазіхань будівельників Львівської залізниці. Як повідомила portal.lviv.ua працівниця фірми, вчора залізничники почали демонтувати дах одного з адміністративних будинків, тому були скликані збори працівників, на яких було вирішено зачинити сьогодні ворота і не пускати будівельників.

З цього самого джерела стало відомо, що з вересня минулого року стоїть питання про знос не лише адміністративних будівель “Анкербуду”, але й інших підприємств, які знаходяться на території, де заплановане будівництво розв’язки моста. Адміністрація фірми вже кілька місяців отримує обіцянки від міської влади про надання нової території, проте нова територія не надається, а зі старої будівельну фірму виселяють майже насильницьким способом.

До речі, вчора на зборах працівників був присутній депутат міської ради від Сихова Іван Рудницький. Сьогодні пан Рудницький подав на сесії міської ради депутатський запит, в якому просив врегулювати ситуацію. Окрім Рудницького, інтереси “Анкербуду” на сесії прийшла відстоювати група працівників підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *